Sluitingstijden

Nieuwe Sluitingstijden voor De Senaat vanaf 30 Oktober 2015

Nieuwe Sluitingstijden voor De Senaat vanaf 30 Oktober 2015

PeterSenaat

October 27th, 2015

No comments

De nieuwe sluitingstijden zijn feit, vanaf a.s. weekeinde mag De Senaat voortaan op vrijdagen geopend zijn tot 04.00 uur en op zaterdagen tot 05.00 uur. Wel zijn er een aantal spelregels; op vrijdagen dien je voor 2.45 binnen te zijn en op zaterdagen een uurtje later 3.45 uur. Na deze tijd mag je niet meer naar binnen en of naar buiten, ook niet  om een sigaretje te roken of even te pinnen. Ook hebben wij het verzoek aan jullie als jullie een taxi nodig hebben dit melden aan de portier (laat even op tijd weten hoe laat) zodat de taxi chauffeur jullie voor de deur komt halen. Ook willen wij vragen om ervoor zorg te dragen bij het naar huis gaan dat jullie plezier geen overlast geeft aan de omwonenden van het centrum en daarbuiten.

Op vrijdagen zijn we de komende periode alleen geopend met speciale programmering. Elke zaterdag zijn we natuurlijk wel geopend. De Senaat opent haar deuren op zaterdag vanaf 23.30 uur. De minimum leeftijd is 18 jaar, en de geldende huisregels blijven van kracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *